dilluns, 24 de febrer del 2014

Street-Art.

 

L' Street-Art és un art desenvolupat en els espais públics, és a dir, en els carrers encara que el terme es refereix a l'art no autoritzat, a diferència de les iniciatives patrocinades pel govern. En general, l'art del carrer, té un missatge més específic, s'utilitza per distingir obres d'art contemporani de l'espai públic del graffiti territorial, el vandalisme o l'art corporatiu.

S'ha fet, com es pot apreciar, utilitzant una fusta molt gran per reproduir una pinça gegant que crea l'efecte de que sigui aquesta la que fa el plec en el terreny. Sent tant gran s'ha d'haber utilitzat maquinària pesant.

Està en un espai públic, per ser concrets un parc o zona forestal pública. Es pot veure com passen uns nois amb bicicleta pel costat de l'obra. 

Jo opino que l'autor tenia permís per a fer-la, ja que no tothom disposa d'una grua o màquina semblant per a poder moure una pinça tant gran, i no crec que sigui feina d'una nit a diferencia de qualsevol mural i/o cartell. 

No crec que tingui ningun missatge, i si el té no el trobo. Crec que està feta simplement per decorar, com al parc de Malgrat de Mar, que té estris d'escola gegants.

dimarts, 18 de febrer del 2014

Dibuixos animats.

Aquests dies a les classes de plàstica hem estat treballant el dibuix. Aquí us en deixo el resultat, a veure quants coneixeu!








dijous, 6 de febrer del 2014

Còmic.

Bola de Drac nº 02, d'Akita Toriyama, és el còmic que he decidit llegir durant la segona avaluació. Aquí us en deixo una foto. 


dimecres, 5 de febrer del 2014

Questionari.

· Com titularé el meu videotutorial?
    Cupcakes de xocolata. 

· Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin?
    Crec que no m'és necessari.

· Què ensenyaré a fer?
  Explicaré com fer uns cupcakes de xocolata i dues possibles decoracions.

· Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part? 
  Havia pensat en dividir-ho en 3 parts, i la tercera la dividiria en 2. La primera per a explicar què faré i els ingredients necessaris, la segona la dedicaria a tot el procés de preparació dels cupcakes, i la tercera i última, que estaria dividida en dos apartats, les dedicaria a les dues variacions de decoració. 

· Quan ho enregistraré?
  Algun cap de setmana. 

· Què faré per aconseguir la màxima qualitat de so i imatge?
  Intentaré grabar-ho tot amb la càmera "bona" i en comptes de parlar mentre grabo, posar la meva veu a sobre. 

· Quina càmera utilitzaré?
  En principi una Canon PowerShot S3IS.

· Em cal l'ajuda d'algú? De qui?
  Sí, suposo que ho demanaré a algun familiar o amic, no ho sé encara. 

· Hi posaré música? Quina? D'on la treuré?

  Sí, estic entre posar-hi alguna com les que sonen als programes de cuina o alguna coneguda que fagi venir ganes de seguir veient el tutorial. 

· Què posaré als crèdits? 

  El meu nom i el nom de la persona que m'hagi ajudat.

· És bona la idea d'incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial?

  Podria incluir-la però crec que les altres activitats que fagi per plàstica no els interessaran, crec que el que buscaran és simplement la recepta.

· És grabarà a l'exterior? Hi haurà molt de soroll?

  Com que ho haig de grabar dins una cuina no, no serà a l'exterior. Intentaré que no hi hagi molt soroll. 



    

 

dilluns, 3 de febrer del 2014

Un bitllet de 50.

Aquí us deixo un petit projecte de vídeo que ens han demanat per la segona avaluació de plàstica.