Qui sóc?

Jo sóc la Júlia Monné, estudiant de 4rt de l'ESO de l'Escola Pia de Calella. Vaig néixer el 20 de Març de 1998 a l'Hospital St. Jaume, així que visc a Calella des de que vaig néixer. Tinc un germà més petit que jo que es diu Arnau i estudia 1r de la ESO a la mateixa escola que jo.

Em considero una noia treballadora quan treballar és el que em pertoca però molt vaga quan tinc temps lliure. Des de fa uns 4 anys tinc ben clar que vull per al meu futur; estudiar arquitectura. Per aquesta raó, per molt que no m'agradi estudiar, m'esforço tot el que puc per aconseguir el meu objectiu. Sóc aficionada a la dansa i al dibuix. Faig dansa clàssica des de els 4 anys i contemporànea des de fa 3. Quan no estic ballant o fent el vago em dedico a dibuixar, diguem que és una cosa que he heretat de la família per part de mare, per aquesta raó vaig començar a anar a cursos de dibuix a l'estiu farà uns 7 anys.

Pel que fa als meus gustos musicals, la meva ídol és la Rihanna, l'admiro molt com a artista i com a dona, però tot i escoltar tota la típica musica pop-rock comercial d'ara m'han quedat influències del meu pare, que escolta rock pur i dur.

Tinc un grup d'amigues a l'escola que adoro molt. Portem juntes ben bé des de que portàvem bolquers i me les estimo moltíssim. Al grupet som nou, i des de fa poquet ens identifiquem amb el símbol o lletra xina ''九'' que significa 9. Amb això sabeu una petita part de mi. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada