dilluns, 24 de febrer del 2014

Street-Art.

 

L' Street-Art és un art desenvolupat en els espais públics, és a dir, en els carrers encara que el terme es refereix a l'art no autoritzat, a diferència de les iniciatives patrocinades pel govern. En general, l'art del carrer, té un missatge més específic, s'utilitza per distingir obres d'art contemporani de l'espai públic del graffiti territorial, el vandalisme o l'art corporatiu.

S'ha fet, com es pot apreciar, utilitzant una fusta molt gran per reproduir una pinça gegant que crea l'efecte de que sigui aquesta la que fa el plec en el terreny. Sent tant gran s'ha d'haber utilitzat maquinària pesant.

Està en un espai públic, per ser concrets un parc o zona forestal pública. Es pot veure com passen uns nois amb bicicleta pel costat de l'obra. 

Jo opino que l'autor tenia permís per a fer-la, ja que no tothom disposa d'una grua o màquina semblant per a poder moure una pinça tant gran, i no crec que sigui feina d'una nit a diferencia de qualsevol mural i/o cartell. 

No crec que tingui ningun missatge, i si el té no el trobo. Crec que està feta simplement per decorar, com al parc de Malgrat de Mar, que té estris d'escola gegants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada